Live-Life-Claim

Basisworkshop

.Burgerrechtsherstel

Live-Life-Claim

 

Vraag jij je ook af wat jij kunt doen in deze bizarre tijd waarin je niet meer lijkt te kunnen vertrouwen en bouwen op het gezonde verstand en de integriteit van onze volksvertegenwoordigers en handhavers?  Dan is onze twee-daagse Live Life Claim Workshop wellicht iets voor jou!

In deze bizarre en uitdagende tijd waarin onze vrijheden ontnomen worden en onze rechten en grondwetten op draconische wijze worden geschonden zonder enig rechtmatig medisch of juridisch fundament is het meer dan ooit van belang je te ontkoppelen van contracten met de corporatie Staat en partners in crime. Dit doe je onder andere door jouw familienaam terug te claimen die van jou gestolen is bij je geboorte aangifte en  verhandeld wordt op de beurs. 

De Staat B.V. heeft je dood verklaard en met de Live Life Claim verklaar jij jezelf weer levend, autonoom en de beneficiair van je Trustfonds. Hiermee zet  je een eerste stap om je te bevrijden van de beperkingen en belastingen die in NAAM van jouw legale fictie aan jouw als levende mens worden opgelegd c.q afgedwongen. Met het claimen van jouw naam werk je mee aan de bevrijding van de ketenen van verkapte slavernij dat al eeuwen het bedrieglijke fundament van de samenleving vormt. Tevens draag je bij aan het creëren van een samenleving gebaseerd op vrijheid, vitaliteit, vreugde, overvloed en integriteit.

Het is jouw geboorterecht om je leven in te vullen zoals jij het vanuit jouw authentieke kern c.q goddelijke blauwdruk wenst.  Wanneer je deelneemt aan deze workshop stap je uit de wereld van jouw legale fictie en in jouw feitelijke bestaan als levend mens! Je wordt als het ware op nieuw geboren. Welkom in het Rijk der Levenden!

Wat staat er op het programma?

  1. Wat is een Live Life Claim ? 
  2. Wie zijn de grondleggers? 
  3. Nut en belang van LLc ?   
  4. Alternatieven die in omloop zijn                              
  5. In vogelvlucht historie macht staatsbestel
  6.  Wat is feit en fictie?
  7. Inzicht in basisrecht
  8. Bekrachtigingsmoment Live Life Claim
  9. Beantwoording vragen           

Praktische gegevens Wij werken op dit moment met onze eigen LLC. De workshop wordt in een locatie in Utrecht gehouden. Er is betaalde parkeergelegenheid. Er is koffie en thee, voor lunch dien je zelf te zorgen. Donatie voor beide dagen is  150,-. Is dit bedrag echt een probleem neem dan even met ons contact op. Wij vinden het belangrijk dat iedereen deel kan nemen. 

Aanmelding We beginnen beide dagen om 10.00h; inloop 09:30h tot circa 16.00h

Groet en zegen.

Team Burgerrechtsherstel

Ik meld me graag aan voor de 2-Daagse Basis Workshop

Algemene voorwaarden workshops

7 + 3 =