Ondernemers-training

Ondernemerstraining, 

VAN LOCKDOWN NAAR OPEN UP

Vitale Juridische Eerste Hulp Bij Ondernemers in Nood

 

Je zaak openen zien wij niet alleen als je recht maar ook als je burger c.q. mensenrecht en plicht.  Plicht ten opzichte van het gebruiken van je eigen gezonde verstand, zelfbeschikkingsrecht en ten behoeve van de vrijheid van het Nederlandse volk.  Door namelijk niet open te gaan werk je mee aan de instandhouding van bestuurlijke besluitvormingen die geen enkele feitelijke medische en juridische onderbouwing hebben en de samenleving al meer gekost hebben dan de kwaal zelf.

Uiteraard kun je hierover van mening verschillen. Maar de feiten liegen niet! En daar baseren wij ons in deze training op. Wij bieden je de informatie en tools om op juridische gronden je onderneming te openen en open te houden zodat jij je niet langer hoeft te laten beperken door onwettig opgelegde maatregelen.

 

WAT KOMT ER AAN BOD?

  1. Informatie over wat er werkelijk gaande is (onderscheiden feit en fictie)
  2. Toetsing van de Lock Down maatregelen aan medische en wettelijke feitelijkheden
  3. Hoe je zaak open en draaiende te houden met behulp van juridische tool kit en live life claim
  4. Cultiveren van mentale en juridische weerbaarheid in confrontatie met handhavers
  5. De mogelijkheid om een claim in te dienen bij de Staat wegens broodroof en fraude
  6. Hoe om te gaan met boetes
  7. Stress release indien daar behoefte aan is
  8. Nazorg

 

AANMELDING

De training wordt verzorgt door  :Peter -Eschauzier: van  Burgerrechtsherstel en :Belinda -van-der -Pool:  En duurt van 10.00 tot 16.00. Wij starten met de training wanneer we minimaal 8 deelnemers hebben.  De bijdrage is naar gelang je financiële situatie 69 of 95 of 135 Euro. Dit bedrag is inclusief een juridische tool kit ter waarde van 60 euro en de live life claim ter waarde van 25 euro.

Graag bij aanvang contant en gepast betalen.  Mocht een financiele bijdrage een probleem zijn laat het ons weten. Er is een mogelijkheid om gratis aan de workshop deel te nemen. Indien je zelf minimaal 5 deelnemers bij elkaar kunt vinden en je host de workshop op  jouw locatie dan is deelname aan de training voor jou gratis!

Interesse? Meld je spoedig aan! Wij kijken er naar uit je de tools te geven waarmee je het recht kunt laten zegevieren en je onderneming en jezelf een vitale impuls kunt geven.

Groet en zegen!

Team Burgerrechtsherstel

Ik meld me aan voor de ondernemerstraining

Algemene voorwaarden Workshops

14 + 1 =