Verdieping Workshop Deel 2

Verdieping Workshop Deel 2, Burgerrechtsherstel

 

Wanneer je met de LLC aan de slag gaat zul je  kunnen bemerken dat  je feitelijk op verschillende niveau’s jezelf  en je dierbaren aan het vrijmaken bent.  En dat niet alle instanties hier even blij mee zullen zijn als dat jij dat bent.  Je zult kunnen ervaren dat je doorzettingsvermogen, geduld en vertrouwen op de proef gesteld  worden.

In dit proces is het fijn  om regelmatig samen te komen hetzij via een zoom groepsmeeting of live bij deze 2e verdiepingsworkshop. Daarnaast is het goed om met elkaar in verbinding te blijven zodat je ervaringen kunt uitwisselen en er een besef is van ‘ik sta er niet alleen voor’.  Met elkaar vergroten wij de draag en slagkracht om positieve omwentelingen te weeg te  brengen.

Het programma wordt aangepast aan de wensen van de deelnemers (graag vooraf aangeven), de actualiteiten en de informatie die wij belangrijk vinden om door te geven.

We zullen stil staan bij:

Wat zijn de ervaringen tot nu?

Wat doet deze ‘papieren en energetische strijd met je?

Welke vragen zie je graag beantwoord?

  • Actualiteiten
  • Rollenspel
  • Brievenstrategie
  • Basisrecht , Word Magic, Syntax
  • Groepsgesprek.

Zoals bekend zal er ook aandacht zijn voor wat ontspanning tussendoor, dynamische groepsactiviteit en verbindingsmomenten.

Praktische gegevens

De workshop wordt in een ecologisch gebouwd pand in Bunnik gehouden. Er is ruime parkeergelegenheid. Er is koffie en thee, voor lunch dien je zelf te zorgen. Donatie voor de workshop € 50 euro. (Graag contant betalen.) Is dit bedrag echt een probleem neem dan even met ons contact op. Wij vinden het belangrijk dat iedereen aan de nieuwe wereld deel kan nemen.

Aanmelding Wil je meedoen stuur dan bijvoorkeur 2 weken voor aanvang van de workshop een email naar burgerrechtsherstel@protonmail.com. Na ontvangst sturen wij je de adresgegevens toe. Het verdient aanbeveling om de actualiteiten op de website in de gaten te houden en bekijk eventueel YouTube kanaal HUmanifestation klik op playlist. We zien je graag bij een van onze workshops!  

Groet en zegen.

Team Burgerrechtsherstel

De workshop duurt van 10.00 TOT 16.00 

Ik meld me graag aan voor vervolg workshop 2

Algemene voorwaarden workshops

13 + 9 =