Verdieping Workshop Burgerrechtsherstel Deel 1

Verdieping Workshop Burgerrechtsherstel Deel 1

Diegenen die graag de verdieping in willen met de LLC en aanverwante kwesties nodigen wij uit om  deel te nemen aan het vervolg. Het programma wordt samengesteld  op basis van de actualiteiten, de  vooraf aangegeven wensen van de deelnemers en de informatie die wij belangrijk achten om door te geven.

Daarnaast is het goed om met elkaar in verbinding te blijven zodat er een community tot  stand komt van LLC dragers waarmee de draag en slagkracht vergroot wordt om positieve veranderingen te weeg te  brengen. Wil jij daar aan bij dragen?  Je bent van  harte welkom!

Wat staat er o.a. op het programma?

  1. Inventarisatie van de vragen die leven                                    
  2. Actualiteiten 
  3. Strijd donkere en lichtkrachten 
  4. Word magic, etymologie, syntax
  5. Brieven en strategieen   
  6. Basisrecht
  7. Beantwoording vragen  

 Zoals gebruikelijk zullen er momenten van ontspanning, dynamische  groepsactiviteit en verbindingsmomenten met elkaar zijn zodat de informatie makkelijker kan beklijven en het ook een plezierig samenzijn is waarin nieuwe contacten gelegd kunnen worden.

Praktische gegevens

De workshop wordt in een ecologisch gebouwd pand in Bunnik gehouden. Er is ruime parkeergelegenheid. Er is koffie en thee, voor lunch dien je zelf te zorgen. Donatie voor de workshop 75 euro. Graag contant betalen. Is dit bedrag echt een probleem neem dan even met ons contact op. Wij vinden het belangrijk dat iedereen ongeacht donatie kan deelnemen.

Aanmelding Wil je meedoen stuur dan bij voorkeur 2 weken voor aanvang van de workshop een email.  Na ontvangst sturen wij je de adresgegevens toe. Het verdient aanbeveling om de  actualiteiten op de website in de gaten te houden en bekijk eventueel YT kanaal HUmanifestation klik op playlist. We zien je graag bij een van onze workshops!  

Groet en Zegen,

Team Burgereechtsherstel

 

Ik meld me graag aan voor vervolg workshop 1

Algemene voorwaarden workshops

15 + 13 =